Quick/Vlug & Vaardig - VDDO

Zaterdag 16 december speelde VDDO 1 zijn laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen Quick/Vlug & Vaardig 1. VDDO hoopte deze avond hun eerste punten te pakken. De tegenstander stond voorafgaand aan de wedstrijd 4 punten boven VDDO. Echter binnen de eerste paar minuten stond VDDO al met 1-0 achter. Direct daarna werd de gelijkmaker gescoord door Luco van de Wolfshaar. Quick/Vlug & Vaardig revancheerde zich en scoorde 3 keer op rij. Hierna probeerde VDDO de aansluiting weer te vinden. Er werd 2 maal gescoord door VDDO, waardoor de stand 4-3 was. De thuisploeg breidde de voorsprong met enkele doelpunten uit, maar VDDO kon dit aardig bijbenen. Waardoor ze de rust in gingen met een stand van 10-9. Na bemoedigende woorden van coach Patrick Aalders in de rust scoorde Jozina Donker de 10-10. Hierna herpakte de thuisploeg zich en liep uit tot een verschil van 5 doelpunten. VDDO reageerde hier goed op door 4 doelpunten op rij te scoren, maar de aansluitingstreffer bleef uit. Het laatste deel van de wedstrijd liep de thuisploeg toch weer verder uit, ondanks dat de coach enkele wisselingen doorvoerde. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 23-20. En VDDO weer met lege handen stond. In het nieuwe jaar speelt VDDO op 13 januari weer een thuiswedstrijd in Haulerwijk tegen koploper Flamingo’s.