IN MEMORIAM PIETER NIEUWHOF

Op woensdag 15 mei overleed Pieter Nieuwhof. Hij werd 77 jaar oud.
 
“Voor jou draaide het leven erom dat mensen iets voor elkaar kunnen betekenen.” Dit was een deel van de tekst op de rouwkaart.
 
Voor het korfbal van KV DIO  in Oosterwolde heeft Pieter Nieuwhof veel betekend. Als betrokken verenigingsman en zeker ook als voorzitter in de periode 2012 - 2018.
 
Samen de schouders eronder, duidelijke afspraken maken en je daaraan houden, dat waren de belangrijkste uitgangspunten voor Pieter Nieuwhof als bestuurder. Als een van de eersten zag hij het belang en de voordelen van intensieve samenwerking met onze buurclubs in Donkerbroek, Haule en Elsloo.
 
Het geeft een goed gevoel dat Pieter Nieuwhof de samenwerking in 2020 vorm heeft zien krijgen en het succes van de samenwerking binnen Korfbal van VDDO heeft gezien.
 
We herinneren ons Pieter Nieuwhof als een markante samenwerker, een standvastige bestuurder die stond voor het korfbal in Oosterwolde en een van de grondleggers van de korfbalsamenwerking binnen VDDO.
 
Je hebt veel betekend Pieter. Dank daarvoor.
 
We wensen zijn vrouw Carelien, dochter Karin, kleinzoon Wesley (onze selectiespeler), kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
 
Namens de samenwerkende korfbalclubs
Korfbal VDDO
 
Tom Kuipers
Voorzitter KV DIO 

Laatste nieuws

Laatste verslagen