VDDO - Noordenveld

Het is weer zaterdag, wedstrijddag.
Na een behoorlijke nederlaag van vorige week, moest VDDO thuis spelen tegen Noordenveld. Een ploeg waar er een goede kans bestond punten te behalen

Dat er mogelijk punten behaald zouden kunnen bleek wel vanaf de eerste minuten, want ondanks dat VDDO tweemaal op achterstand kwam, wisten ze ook gelijk tegen te scoren. 2-2.
Vanaf dat moment had Noordenveld zich ingesteld op VDDO en wisten zij het heel moeilijk te maken voor de thuisploeg wat een stand op het scorebord zette van 2-6.  Er werd een behoorlijk gat geslagen.
Toch gaf VDDO de moed niet op en wist in de komende fase van de wedstrijd wel mee te scoren, maar wist niet dichterbij te komen. De ruststand werd 5-11.

De tweede helft begon weet redelijk als de eerste helft. Zodra Noordenveld scoorde wist VDDO mee te scoren, maar zo ook in de eerste helft deed de uitploeg er een stapje bij en wist nogmaals een gat te creëren wat uiteindelijk niet meer goed zou komen. Een bijna kopie van de eerste helft.
Door de goede druk kwam VDDO er aan het 2e gedeelte van de tweede er vrijwel niet meer aan te pas. En gingen net als vorige week weer met duidelijke cijfers vanaf. De eindstand was namelijk 8-23. Spijtig.

Niet getreurd, volgende week weer nieuwe ronde, nieuwe kansen!