WSS - VDDO

WSS - VDDO

 

Na afgelopen woensdag al de wedstrijd tegen Club Brothers te hebben gespeeld mocht het combinatie team zaterdag opnieuw aantreden. Het gevoel was goed en bij winst of in ieder geval verlies met minder dan 4 punten verschil zou de formatie gepromoveerd zijn naar de 1e klasse. Helaas verliep de wedstrijd anders.

VDDO kwam niet scherp uit de startblokken en keek al snel tegen een ruime achterstand aan, 8 - 1. De ploeg uit Oude Pekela speelde op het randje en het fysieke spel is voor VDDO altijd lastig. De scheidsrechter liet veel gebeuren en het duurde even voordat de combinatieploeg het spel onder controle kreeg. De schotkansen werden uitgesteld en gedubbeld tussen de heren om de tegenstander bij de afvang weg te houden. Dit resulteerde al snel in doelpunten en wist de combinatieploeg een achterstand van zeven doelpunten weg te werken en keken ze nog maar tegen een achterstand van één puntje aan, 9 - 8. De ploeg uit Oude Pekela staat bekend om hun werklust en felheid en scoorde makkelijk van grote afstand, VDDO had daarin tegen veel kansen nodig om mee te kunnen scoren. Nog even leken ze bij te kunnen blijven maar de thuisploeg bleef zuiver van afstand en wist de laatste vijf minuten van de wedstrijd tactisch uit te spelen. VDDO keek bij het eindsignaal tegen een 18 - 12 achterstand aan en dit betekend dat met nog 1 wedstrijd te gaan, er geen promotie naar de 1
e klas in zit dit seizoen. 

Komende zaterdag heeft VDDO 1 een vrij weekend. De laatste competitiewedstrijd van dit seizoen zal worden gespeeld op zaterdag 17 juni in Haule. Dan staat het duel tegen de Knipe 1 op het programma. 

Laatste nieuws

Laatste verslagen