Club Brothers - VDDO

Club Brothers 1 - VDDO 1

 

Op woensdagavond 31 mei speelde VDDO een uitwedstrijd tegen Club Brothers in Groningen. Op het winderige sportpark boekte VDDO een knappe 13-21 overwinning. 

 

VDDO speelde vooral een goede eerste helft. Zowel aanvallend als verdedigend  werd er geconcentreerd gespeeld. Dit resulteerde halverwege de eerste helft al in een 4-9 tussenstand.  Deze voorsprong werd tot de rust verder uitgebouwd waardoor er na dertig minuten al een geruststellende 6-15 voorsprong op het scorebord te zien was. De doelpuntenmakers in de eerste helft waren Sjoerd Hoekstra 4 x, Wout Jan Donker 3x,  Myrthe Looijenga 2x, Lotte de Jong 2x, Wesley’s Nieuwhof 2x en Martijn Menken 2x.

 

De tweede helft verliep minder goed. VDDO moest tegen de wind in spelen. Dit had nadelige gevolgen voor het schot. Bovendien werd Club Brothers reboundend sterker waardoor VDDO ook tot minder schoten kwam. De overwinning kwam echter nooit meer in gevaar. De wedstrijd werd zonder nog spannend te worden afgefloten bij een 13-21 eindstand. Doelpuntenmakers in de tweede helft waren Martijn Menken, Petra Mulder, Wout Jan Donker, Myrthe Looijenga en Sjoerd Hoeksma.

 

Door deze overwinning blijft de top vier notering binnen handbereik. 

Laatste nieuws

Laatste verslagen