VDDO - ROG

Zaterdag 25 maart moest VDDO 1 spelen in Lewenborg tegen ROG 1, die een plaats lager staat op de 4e plek. VDDO stond in de eerste minuut al 0-1 achter. Luco van de Wolfshaar maakte al vrij snel daarna de 1-1. Hierna lag de score weer bij ROG. ROG blijft constant met een aantal doelpunten voor staan. Wout-Jan Donker probeerde het gat dicht te maken door viermaal te scoren. Vlak voor rust raakte Wout-Jan Donker geblesseerd waarna de scheidsrechter floot voor de pauze bij een stand van 10-8. Na bemoedigende woorden van coach Patrick Aalders in de rust scoorde Petra Mulder gelijk in de tweede helft. Ook in de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. VDDO bleef achter de feiten aanlopen en lag steeds enkele doelpunten achter. Door scores van Wesley Nieuwhof en Luco van de Wolfshaar werd het tegen het einde van de wedstrijd nog even spannend met een stand van 18-18. VDDO kon niet de overhand nemen en werd het uiteindelijk 20-20. Na deze wedstrijd staat VDDO 1 gedeeld 2e plek met 3 andere teams. Zaterdag 1 april wordt nog een spannende thuiswedstrijd tegen De Hoeve als afsluiting van het zaalseizoen.