Kinea 1 - VDDO 1

Zaterdag 22 oktober had de club VDDO een drukke dag in de Knipe. Het 1e en het 2e moest daar spelen, maar ook de junioren. Een middag vullende programma dus.

Meteen vanaf het eerste fluitsignaal waren beide ploegen al scherp, want er werd meteen volop gescoord. In de beginfase wisten Petra, Sjoerd en Martijn te scoren, maar kreeg de uit spelende club ook gelijk 3 tegen.  Toen wisten ze een klein gaatje te slaan van 2, door doelpunten van Jozina en Myrthe. Toch wisten Kinea zich terug te vechten en maakte weer gelijk. Totaan de rust wist VDDO niet nog een gaatje te slaan, maar was t stuivertje wisselen geblazen wat de ruststand bracht op 9-9. Deze vier doelpunten werden gemaakt door Sjoerd tweemaal Wesley en Jozina.

Na de rust wist VDDO wel gelijk een gat te slaan wat in de eerst helft niet lukte.  Ze breidden hun voorsprong uit naar gelijk vier doelpunten verschil. De doelpuntenmakers, waarbij de thee waarschijnlijk goed viel, en flitsend uit de kleedkamers kwamen waren Jozina, Myrthe en weer 2 maal Wesley.
Stand 9-13. Dit wist Kinea niet meer teboven te komen en kwamen niet meer dichterbij, wisten echter nog wel 2x te scoren, maar zowel Luco als Wesley gaven hier direct antwoord op door weer tegen te scoren. Wat de eindstand bracht op 11-15.

Prima resultaat behaald in een regenachtig duel, waar gelukkig op het laatst de zon nog ging schijnen!