VDDO 3 - Wêz Warber en Fluch 2

VDDO 3 heeft zondagmiddag na een spannende tweede helft tegen Wêz Warber en Fluch 2 de volle buit gepakt. Het ging uiterst moeizaam maar daarvoor hebben ze de koelbloedige Wilmar Bosscha die opnieuw belangrijk was in de slotfase.

De eerste helft verliep zeer matig. Janita van Veenen zorgde wel vlot voor de 1 - 0 maar al gauw liep het overal vast. Beide ploegen hadden het defensief opzich onder controle, waardoor het aanvallend minuten lang een balletje breed en lang werd. De schoten die werden gelost waren van het niveau ondermaats. Wêz Warber en Fluch kwam vervolgens nog wel op gelijke hoogte. Iris Baron en Wilmar Bosscha konden beiden nog iets terug doen in de eerste heft, en bij Wêz Warber kwam het nog toch tot één treffer. Een helft om snel te vergeten. De ruststand bedroeg een 3 - 2 voorsprong in het voordeel van VDDO.

De tweede helft kwamen beide ploegen meer en meer in de wedstrijd. Het scoreverloop ging echter ook om en om tot de laatste minuut. Om er een eindconclusie van te maken: Wilmar Bosscha was net als vorige week opnieuw belangrijk in de laatste seconden. Met een koelblloedig afstanddschot zorgde Bosscha voor de eindstand van 14 - 13.

Doelpunten kwamen deze wedstrijd op naam van: Wilmar Bosscha (6), Janita van Veenen (4), Sjoerd van Veenen (2), Diana Baron (1), Iris Baron (1)

Op zondag 2 oktober staat de wedstrijd tegen DOW/TFS/Wêz Handich 6 op het programma in Eastermar.