VDDO 1 - ZKC '19 1

VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS 1 verliest van koploper ZKC uit Zuidwolde.

VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS hierna te noemen: “VDDO”, wist in zijn 1 na laatste competitiewedstrijd
helaas niet te winnen van het uit Zuidwolde reizende ZKC. Waarbij voorafgaand VDDO 2 thuis tegen
SCO 4 gemakkelijk met 22-14 wist te winnen, was het nu aan het eerste combinatieteam om de
punten thuis te houden.
Waarbij het tegen een 6-16 achterstand in de rust aankeek, liep ZKC verder uit in de tweede helft,
wat resulteerde in een 11-27 eindstand in het voordeel van de uitploeg ZKC.
VDDO begon zoekende aan de wedstrijd en liep al snel tegen een 0-4 achterstand aan. ZKC,
uitkomend in de zaal op het overgangsklasse niveau, liet zien waarom ze ongeslagen bovenaan staan,
en gaf VDDO weinig ruimte om in hun spel te komen. Links en rechts vielen er doelpunten, maar
voornamelijk aan de kant van ZKC. De ploegen gingen met 6-16 de rust in.
Ondanks dat er veel druk werd uitgeoefend door de heren en dames van ZKC, wisten Luco & Jozina
meermaals de korf te vinden. Eindstand 11-27.
Volgende week mag VDDO afreizen naar Groningen waar ROG 1 op het programma staat. Wat tevens
de laatste veldwedstrijd is. Vervolgens gaat het zaalseizoen weer van start.