DIO - WSS

De korfballers van DIO hebben afgelopen weekend in eigen huis verloren van WSS. Voor DIO betekent dat degradatie naar de derde klasse definitief is. Tot heden kent DIO een lastig zaalseizoen en moeten er nog drie zaalwedstrijden worden afgewerkt de komende weken.
 
WSS ging goed van start en stond binnen mum van tijd op een 0 - 4 voorsprong. Henine Tuinstra scoorde van afstand de 1 - 4 binnen. De ploeg uit Oude Pekela liep vervolgens iets verder uit naar 2 - 7. De ommekeer van DIO kwam vervolgens na een kwartier spelen. Langzamerhand kreeg het vlaggenschip van Linda Nijenhuis grip op de wedstrijd. Marianne Veenstra schoot van afstand de 5 - 9 binnen. Sjoerd Hoeksma en Henkjan van Zanden zorgde voor de verdere opmars van DIO, met treffers van afstand werd de score opgekrikt naar 8 - 10. Henine Tuinstra schoot tenslotte haar team naar een 10 - 11 ruststand. 
 
De tweede helft verliep vervolgens opnieuw stroefjes aan de kant van DIO. WSS liep uit naar 10 - 15. Chris Tuinstra verzilverde een strafworp en Myrthe Looijenga scoorde vanaf afstand, 12 - 15. Met nog een kwartier op de klok benutte DIO slechts twee doelpunten en daardoor bleef de reeks verliespartijen in de zaal gehandhaafd. WSS wint met 15 - 22.
 
Volgende week zal DIO afreizen naar Wolvega voor de wedstrijd tegen SIOS. 

Update: 13 maart 2020
De wedstrijd tegen SIOS 1 in Wolvega is afgelast n.a.v. de landelijke maatregelen van het Coronavirus.

Laatste nieuws

Laatste verslagen