HHV - DIO

Zaterdagavond reisde het vlaggenschip van DIO af naar Hollandscheveld voor de wedstrijd tegen subtobber HHV, een avond die snel vergeten zal worden na de nederlaag van 38 - 14. 
DIO blijft in degradatiezorgen na de zesde verliespartij op rij dit zaalseizoen. 
 
Myrthe Looijenga gaf DIO de voorsprong via een vrije bal, 0 - 1. HHV nam het initiatief en door treffers van Linda Veenstra en Sjoerd Hoeksma bleef DIO nog redelijk in de buurt, 7 - 4. Daarna ging het vlot voor de thuisploeg. Junior Wesley Nieuwhof, die Chris Tuinstra goed verving deze wedstrijd, legde via zijn favoriete afstand de 17 - 7 er in. 
 
Ruststand 18 - 7
 
Hoewel DIO echter wel goede kansen creëerde zit het momenteel niet mee met de afronding. De tweede helft werd met nieuwe moed begonnen, en dat verliep in eerste intantie niet slecht. Toch werd de doelpuntenmachine van HHV weer aangescherpt. Schutters Peter-Jarno Donker, Sjoerd Hoeksma en Marianne Veenstra (strafworp) brachten DIO in de dubbele cijfers, 26 - 10. Terwijl de thuisploeg flink aan het doelsaldo werkte, was het voor DIO zaak om rustig te blijven en proberen om er nog wat van te maken. Wilmar Bosscha, Peter-Jarno Donker en Marianne Veenstra konden een aantal schotpogingen nog afronden, maar meer zat er echter niet in. De wedstrijd eindigde in een ruime overwinning voor HHV en DIO heeft serieuze kopzorgen met de afronding. 
 
Aankomende zaterdagavond ontvangt DIO (in eigen huis) koploper EKC Nääs uit Enschede.


Laatste nieuws

Laatste verslagen