DIO - VZK

VZK / D'Broek 1 is afgelopen weekend gepromoveerd naar de tweede klasse na een goede wedstrijd tegen
DIO 1 die gewonnen uiteindelijk gewonnen werd.

Voor de wedstrijd was het nog niet zeker of dit zou gebeuren, niet alle nummers 2 gingen namelijk omhoog. Er moest minimaal één puntje worden gehaald om er zeker van te zijn, achteraf gezien was VZK / D'Broek met een nederlaag ook gepromoveerd, het werden dus twee punten.
Daar leek het de eerste helft nog niet op, DIO begon heel goed aan de wedstrijd, na 3 min spelen stond het al 3 - 0 waarna VZK / D'Broek 4 keer scoorde. Maar DIO (met name via de dames) scoorden van de eerste 7 doelpunten er 6 en kwam DIO op voorsprong, 7-4. Daarna werd VZK / D'Broek wat sterker en kwam dit ook in de doelpunten terug te zien, 7-7. Net
voor de pauze scoorde DIO de 8 - 7.

VZK / D"Broek kwam heel goed uit de kleedkamer en scoorde binnen 7 min 4 x waardoor het 8 - 11 werd. DIO maakte er 9 - 11 van. VZK / D'Broek maakte vervolgens de 9 - 13 via 2 doelpunten van Woutjan waarvan de laatste wel een hele mooie was, en leek de wedstrijd de goede kant op te gaan. Maar VZK / D'Broek speelde ook in deze wedstrijd hele goede momenten met mindere momenten, begonnen aanvallend en verdedigend foutjes te maken, waardoor DIO er weer een wedstrijd van maakte en terug kwamen tot 12 - 13. Nadat VZK / D'Broek er 12 - 14 van maakte werd het nog even spannend richting de 13 - 14. Erik en Luco bepaalden de eindstand op 13 - 16. Een historisch moment voor VZK / D'Broek! Nog nooit heeft de vereniging in de tweede klasse gespeeld. Dit moet weer gaan gebeuren met dezelfde selectie als dit seizoen. Aangevuld met 2 talentvolle heren vanuit de junioren en nog een heer van Des uit Norg

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen