NQL - DIO

DIO heeft zaterdagavond in het Friese Ferwert met 14 - 24 gewonnen van NQL.
 
NQL opende de score, en via een treffer van afstand maakte Chris Tuinstra de gelijkmaker. Vervolgens kwam DIO goed uit de startblokken. Bij een overtreding op Linda Veenstra mocht Sjoerd Hoeksma aanleggen voor een vrije bal en zorgde voor de 1 - 4 voorsprong. Echter liet NQL zich niet van de wijs brengen. DIO had fases waarin de druk tijdens het defensieve gedeelte veel beter uitgeoefend had kunnen worden. De thuisploeg mocht van afstand een aantal keer weer tot twee verschil terug komen. Na de 6 - 8 zorgde Sido Koonstra voor twee fraaie treffers. Met rake afstandsschoten van o.a. Marianne Veenstra, Jarno Wilms en Chris Tuinstra werd de ruststand bepaald op 9 - 13.
 
Dankzij mooie treffers van Jarno Wilms, Chris Tuinstra, Manon Bel, Sjoerd Hoeksma, en twee maal Myrthe Looijenga gooide DIO al vroeg in de tweede helft de wedstrijd op slot, 10 - 19. Wilmar Bosscha kwam er in voor Sido Koonstra en via zijn treffer (Bosscha) van afstand werd het 11 - 20. Sjoerd Hoeksma bepaalde de eindstand op 14 - 24 en mocht DIO zeer tevreden het Friese Ferwert weer verlaten.
 
Komende zaterdagavond speelt DIO een thuiswedstrijd tegen WWC.
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen