DIO - TFS

DIO heeft dankzij een zeer gedreven doelstelling een goed resultaat neergezet bij de thuiswedstrijd tegen TFS. Hoewel het eerste kwartier (4 - 4) beide ploegen nog veelal de druk opvoerden kreeg DIO langzamerhand meer vat op de wedstrijd. Op het defensieve gedeelte toonde het vlaggenschip onder leiding van Linda Nijenhuis wilskracht. Met twee mooie en rake afstandschoten van Marianne Veenstra werd er een verschil van twee doelpunten gemaakt, 6 - 4. Richting de slotfase van de eerste helft werd het gat groter, en met doelpunten van o.a. Mulder, Koonstra en Wilms werd er bij een tussenstand van 10 - 6 de pauze ingeluid. Ook aan de start in de tweede helft stond de defensie van DIO sterk tussen de lijnen. TFS verzuimde om twee strafworpen te scoren waardoor DIO de score verder kon bouwen naar 12 - 6. Pas na een kwartier kreeg TFS weer vat op het schot maar echt gevaarlijk werd het niet meer voor DIO. Met o.a. drie fraaie doelpunten van Wilmar Bosscha floot de scheidsrechter voor het eindsignaal, en mocht DIO dik tevreden het veld verlaten met een 19 - 13 winst op zak en de aansluiting in de subtop. Komende zaterdag speelt DIO een uitwedstrijd in Groningen tegen koploper Club Brothers.

Laatste nieuws

Laatste verslagen