De 18e editie Jeugdsponsor Actie Poiesz

JEUGDSPONSOR ACTIE POIESZ
De Jeugdsponsor Actie van de Poiesz begint binnenkort met haar 18e editie. We gaan wekelijks weer veel producten promoten vanwege die fantastische JSA sponsormunten die jullie uiteraard weer in onze koker mogen stoppen voor de jeugdopbrengst.
Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Korfbalvereniging DIO Oosterwolde.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Korfbalvereniging DIO Oosterwolde, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van DIO Korfbalvereniging DIO Oosterwolde is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Oosterwolde. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022 bij Poiesz supermarkten.


 

Laatste nieuws

Laatste verslagen