Grote Clubactie weer van start

GROTE CLUBACTIE GAAT ZATERDAG VAN START
Het idee is simpel. Vanaf de start van de actie (24 september) gaan de leden van DIO korfbal aan de slag om zoveel mogelijk loten voor hun club te verkopen.
Een lot kost €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar de club. Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het eerst verkochte lot in 1972.
- De actie start op 24 september
- Je verkoopt in 8 weken zoveel mogelijk loten
- Op 6 december vindt de trekking plaats
Het verkoopboekje is al jaren een succesvolle verkoopmethode waarbij, veelal jeugdleden, loten verkopen aan familie, vrienden en buren! Met het verkoopboekje verkoop je loten met pen via de machtigingsformulieren, maar óók online.
Via de (persoonlijke) QR-code, die op de voorkant van het verkoopboekje staat, kan de koper eenvoudig met telefoon, online een lot kopen. Ook kunnen leden zelf de QR-code scannen en deze link delen via bijvoorbeeld WhatsApp en social media.
Uiteraard kunnen kopers ook altijd nog met pen een machtiging afgeven in het boekje. Er zitten in totaal 23 machtigingsformulieren in het verkoopboekje. De ingevulde machtiging zal DIO korfbal invoeren in de Mijn Grote Clubactie-omgeving. Online verkochte loten staan automatisch in deze omgeving.
Er liggen nog clubactieboekjes voor leden klaar, die door afwezigheid of overig niet uitgedeeld zijn.
We wensen iedereen succes met de verkoop van de Grote Clubactie 2022
Kv DIO

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen