Geslaagd Korfbalkamp in Oosterwolde

Wat een weekend! Korfbalkamp voor herhaling vatbaar ...
 
Op 8 en 9 juli heeft de activiteitencommissie een geweldig kamp neergezet in Oosterwolde. Met tal van activiteiten en oer Hollands zomerweer hebbben we een onvergetelijk weekend gehad.
Samenvattend: "Spetterende vossenjacht, kampvuurverhalen, spontaan avond-dauwtrappen met pupillen, bijzondere en talentvolle karaoke kandidaten, dubieuze activiteiten bij de B's om 04.00 uur 's nachts, spontaan uitelkaar knallende K3 ballen, ZESkamp (wat een feest!), blij dat ik glij, grote stormbaan race, hilarische GPS tocht in het dorp, roeien in de supermarkt, polonaise in de stationsstraat, fanatieke familie/mixtoernooi en 130 gegadigden voor de BBQ"
-- 't WaS FaNtAsTiScH !! -- 

Laatste nieuws

Laatste verslagen