BLOG: Poiesz Jeugdsponsor Actie 2022

Poiesz Jeugdsponsor Actie 2022
Vanaf maandag 14 februari start de JSA editie 2022! Ook dit jaar zijn wij weer ingedeeld bij de Poiesz in Oosterwolde. Elke zondagavond t/m 10 april komen wekelijks aanbiedingen aan bod die door de Poiesz worden gepresenteerd met als doelstelling; de extra bijbehorende Jeugd Sponsor Munten! Ook is er elke week een spaarsprinter (product) die recht geeft op maar liefst 15 extra munten.
Op deze pagina zullen, onder aan deze pagina, elke week de aanbiedingen vermeld worden.
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Kv DIO, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.
Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Kv DIO is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Oosterwolde. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 14 februari t/m 10 april 2022 bij Poiesz supermarkten.
Kv DIO
LET OP: DE LAATSTE WEEK VAN DE JSA IS AANGEBROKEN - HEEFT U NOG MUNTJES, KOM ZE GAUW LANGS BRENGEN IN DE KOKER BIJ HET POIESZ FILIAAL IN OOSTERWOLDE !!
Aanbiedingen geldig van maandag 4 april t/m zondag 10 april:


Laatste nieuws

Laatste verslagen