Verdere verscherping coronamaatregelen

Sportafdelingen grotendeels op slot m.i.v. 15 december t/m 19 januari!

Gepubliceerd op 14 december 2020

Tijdens de persconferentie van maandag 14 december heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Met ingang van 15 december gaan alle binnensportlocaties dicht en mag er alleen nog buiten worden gesport. Voor volwassenen geldt dat zij buiten met maximaal twee personen op anderhalve meter afstand mogen sporten. Kinderen onder de achttien mogen buiten in teamverband sporten.
 

Het nieuwe sportprotocol en de geactualiseerde KNKV-lijst met veel gestelde vragen en antwoorden staat op KNKV.nl/faqcorona.

Verder heeft het kabinet via Rijksoverheid.nl kenbaar gemaakt dat er een uitzondering blijft gelden voor topsportcompetities. Over wat dit betekent voor een eventuele start van de Korfbal League volgt ook later meer informatie. Het KNKV is hierover in overleg met de Korfbal Leagueverenigingen.

Laatste nieuws

Laatste verslagen