Update vanuit bestuur n.a.v. Coronavirus

Zoals bekend wordt er dit seizoen niet meer in competitieverband gesport. Dat is voor iedereen die betrokken is bij KV DIO (of welke andere sport dan ook) hartstikke jammer!

Het bestuur heeft er tot nu toe voor gekozen, om de richtlijnen vanuit het KNKV via deze pagina te communiceren. De beperkingen duren helaas langer dan we aanvankelijk gehoopt hadden en vanuit de club horen we geluiden dat mensen benieuwd zijn naar de ontwikkelingen binnen de club en naar het komende seizoen.

De afgelopen weken is er samen met de besturen van onze buur clubs de nodige tijd en energie gestoken in het uitwerken van de samenwerking voor volgend seizoen. Volgens plan wordt daar begin mei richting alle leden uitgebreid over gecommuniceerd.

De jongste jeugd mag weer!
De huidige stand van zaken is dat er inmiddels voor de jongste jeugd (basisschool) weer ruimte is om samen te korfballen. Vanaf komende donderdag trainen de F, E en D-pupillen weer. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van 18.00 tot 19.00 van harte welkom op sportpark Oostenburg. Let op: er kan niet worden gedoucht en ouders wordt gevraagd niet bij de training te blijven kijken.

We hopen dat er in de komende weken ruimte ontstaat om gezamenlijk dit bijzondere seizoen in stijl af te sluiten. Zo gauw er zicht is op de mogelijkheden hoort u hier natuurlijk meer over.

Voor vragen en / of opmerkingen kunt u natuurlijk contact opnemen met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
Bestuur DIO korfbal
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen