SponsorGoals

Gewaardeerde leden,

Hoe mooi is het om zonder moeite geld te verdienen voor DIO Korfbal? Maar het is mogelijk! Wij willen sparen voor "Spekken voor de Clubkas" en willen dit met SponsorGoals te bereiken. Dit is een organisatie dat werkt met affiliate-links. Wanneer je via de link een aankoop doet bij een aangesloten webshop, dan krijgen zij over het aankoopbedrag een percentage commissie. Dit bedrag zullen zij in ons spaarpotje stoppen die we hebben opgesteld om "Spekken voor de Clubkas" te kunnen realiseren.
Om dit doel te bereiken hoeven wij dus geen hele middagen flyers uit te delen.
Gebruik dus voortaan onderstaande link en laten we met z'n allen dichterbij ons doel komen. Voor de echte snelle spaarders, je kunt ook een donatie doen! De vooruitgang van ons spaardoel kan je zien op onze website.

https://www.sponsorgoals.nl/partner/kv-dio
Via deze link kom je op de pagina met alle webshops, die er voor zorgt dat het geld naar Kv DIO gaat.

Alvast bedankt,
Bestuur DIO Korfbal 

Laatste nieuws

Laatste verslagen