Ondersteuningsavond Arbitrage

Ondersteuningsavond Arbitrage

Gisteravond zijn wij namens KV DIO aanwezig geweest bij de ondersteuningsavond over arbitrage die door het KNKV bij KV Invicta werd georganiseerd. Samen met andere vertegenwoordigers van Wez Handich, Frigro en Invicta werd er aan de hand van een presentatie praktische voorbeelden van verenigingen uit andere delen van het land gedeeld die een succesvol arbitragebeleid hebben. Uit deze voorbeelden blijkt dat het fluiten (en ook beoordelen) van wedstrijden leuk kan worden en dat het niet meer als een verplichting wordt gezien maar als vanzelfsprekend onderdeel van onze mooie sport. Binnenkort willen wij de leden graag bijpraten om samen invulling te geven aan het arbitragebeleid binnen KV DIO.

Wordt dus vervolgd!
Marianne & Chris


Laatste nieuws

Laatste verslagen