Flamingo's - DIO

Zaterdag 23 september speelde DIO uit Oosterwolde tegen de Flamingo’s uit Buitenpost. De wedstrijd werd gespeeld in Buitenpost en begon om 15:30 uur.

Voor DIO was Buitenpost een totaal onbekende. Coach Linda Nijenhuis wilde daarom vooral duidelijkheid creeeren. DIO wist als  eerste de korf te vinden, maar kreeg al gauw een simpel spelend Flamingo’s op haar dak. Door onnodige overtredingen kon Flamingo’s uitlopen naar een voorsprong van 7-3 voorsprong. DIO wist nog iets terug te doen, maar de onduidelijkheid miste en veel schoten vielen niet in het mandje.

De tweede helft wist DIO zich te herpakken door scherper en duidelijker te spelen. De scheidsrechter van deze middag kon helaas niet mee gaan met DIO en bleef duidelijk in de eerste helft zitten qua fluiten. En dit was ook te merken in de doelpunten. De eindstand werd 21-15 in het voordeel van Flamingo’s.

Aanstaande zaterdag speelt DIO thuis tegen Thrianta uit Hoogeveen. De wedstrijd zal begeleid worden door Martijn Menken uit Haule