Koru - DIO

In het laatste weekend van het jaar mochten zowel DIO 1 als 2 aantreden tegen het Drentse Koru. Na de overwinning van vorige week stond DIO  op scherp om ook deze punten te pakken. Er volgden twee spannende wedstrijden waarbij beide teams de punten mee naar Oosterwolde namen.

Na het eerste fluitsignaal werd er aan DIO´s zijde al snel een strafworp versierd die door Remco Schraa verzilverd werd. Ook de 0-2 kon op de naam van Remco worden gezet na een mooie afstandschot. Na de eerste vakwissel lukt het ook Koru om de nul van het scorebord te halen. Hendrik Jan Van Zanden en Remco Schraa reageerden hier goed op en brachten de tussenstand op 1-4. De thuisploeg wist ook te scoren maar Petra Mulder zorgde er met een afstandschot voor dat de ploeg niet dichterbij kwam. Na een doelpunt van Koru maakten Remco Schraa en Wilmar Bosscha het verschil naar vier doelpunten. Na nog twee doelpunten van de tegenpartij en afstanders van Manon Bel en Sandy Huft zaten de eerste dertig minuten erop en stond het scorebord op 5-9.

Na de pauze was het invalster Henine Tuinstra die van afstand scoorde. Vervolgens werd er aan beide kanten gescoord waarbij de doelpunten van DIO door Irma Bel, Henine Tuinstra, Wilmar Bosscha en Chris Tuinstra werden gemaakt. Koru kon twee keer scoren wat de score op 11-14 bracht. In de slotfase maakte DIO korte metten en konden Irma Bel, Chris Tuinstra en Petra Mulder de winst veilig stellen. De eindstand was 12-17.

Zaterdag 28 december doet DIO mee met het Lintjo - De Jong Pallets Toernooi in Oldeberkoop. Daar speelt DIO haar eerste wedstrijd om 18.30 tegen VZK Haule. 

Laatste nieuws

Laatste verslagen