Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

BELANGRIJK!
 
Iedere vereniging – groot én klein – moeten voldoen aan strenge privacyregels, voortkomend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Eén van de dingen die daar onder valt, is een toestemmingsverklaring van leden. Hierin wordt toestemming (of juist niet) gegeven voor:
 
  • Het opnemen van pasfoto t.b.v. de digitale spelerskaart in sportlink (is noodzakelijk).
  • Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes (incl. wedstrijdverslagen) op INTERNET, WEBSITE/CLUBBLAD, DE KRANT, APPS EN SOCIAL MEDIA.

Onze leden hebben tot op heden nog geen officiële toestemming gegeven, iets wat we wel wettelijk verplicht zijn. Het is dus belangrijk dit zo snel mogelijk in orde te krijgen.
Donderdagavond j.l. zijn de formulieren tijdens de training uitgereikt. Voor degene die niet aanwezig waren kan dit ook uitgeprint worden via de mail. Elk lid heeft een mail ontvangen met een bijlage voor het AVG formulier.
 
Graag ontvangen wij het formulier z.s.m. ingevuld en ondertekend terug. Iedereen vanaf 16 jaar dient dit formulier zelf in te vullen. Jeugdleden onder de 16 jaar moeten het formulier ook laten ondertekenen door hun ouder of verzorger. 

Hartelijke groet,
 
Esther van der Meer-Erenstein
Secretaris KV DIO Oosterwolde
Tel. 06-55856615


 

Laatste nieuws

Laatste verslagen