Blik op de Toekomst (KV DIO)

Beste spelers, ouders en / of verzorgers van KV DIO,
 
Het seizoen loopt alweer op zijn einde. We kijken terug op een boeiend seizoen. De samenwerking met VZK / Donkerbroek (bij de aspiranten) kreeg vorm, kampioenschappen van jeugdteams op het veld en in de zaal, promotie in de zaal van het eerste team naar de tweede klasse. Ook de start van de senioren instapgroep en de (her)start van de Kangoeroes mag niet onvermeld blijven. Daarnaast ook onzekerheid over de (veld)accommodatie, de eigen kantine, de voetbalfusie.

Ook het komende seizoen zien we weer de nodige uitdagingen. De teamopgave is gedaan en we zijn druk bezig met de indeling van de teams. Verder zijn er positieve ontwikkelingen te verwachten in de samenwerking met onze buurverenigingen en zal duidelijk worden wat de voetbalfusie voor KV DIO voor gevolgen heeft.

Veel ontwikkelingen en dus een mooi moment voor een terug- en vooruitblik!

We nodigen u graag uit voor een speler- ouderbijeenkomst om kort met jullie terug te blikken op het afgelopen seizoen en vervolgens vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen (en verder). Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 juni vanaf 19.30 uur in de DIO kantine.
Na een korte algemene terug- en vooruitblik gaan we per team (en ouders) uiteen. Een goede gelegenheid om kennis te maken met nieuwe teamgenoten en trainers en alvast afspraken te maken of vragen te stellen over volgend seizoen.

Kortom: wij hebben er zin in en zien u graag op woensdag 19 juni, zodat u weer helemaal op de hoogte bent en we volgend seizoen een vliegende start kunnen maken en de club verder kunnen laten groeien.
Vragen of opmerkingen vooraf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet en graag tot ziens op woensdag 19 juni,

Namens het bestuur
Tom Kuipers, voorzitter
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen