ECOstyle nieuwe hoofsponsor voor KV DIO

ECOstyle nieuwe hoofdsponsor KV DIO

Met trots presenteerde KV DIO afglopen weekend ECOstyle als nieuwe hoofdsponsor. De komende 3 seizoenen spelen alle teams van de club in het nieuwe ECOstyle shirt. Gevestigd op het Ecommunitypark in Oosterwolde, ontwikkelt ECOstyle al meer dan 50 jaar ecologische producten met de natuur als voorbeeld. Het bedrijf wil lokaal betrokken zijn en de samenwerking met KV DIO geeft prima mogelijkheden om concreet invulling te geven aan deze wens.

KV DIO groeit gestaag. Vooral kinderen uit Oosterwolde en omliggende dorpen weten steeds vaker de weg naar het korfbalveld te vinden. KV DIO wil een club zijn waar goed en gezellig samen sporten hand in hand gaan. De samenwerking met ECOstyle biedt een prachtige kans om de club de komende jaren verder te ontwikkelen. Sponsor en club zitten vol ideeën om ook buiten het korfbalveld op allerlei plaatsen te laten zien hoe leuk korfbal is voor jong en oud(er).

Kortom: ECOstyle en KV DIO hebben er zin in! In de komende periode wordt de samenwerking verder uitgewerkt. U leest en ziet er de komende tijd vast en zeker meer over.

Bestuur DIO Korfbal

Laatste nieuws

Laatste verslagen