Samenwerking aspiranten DIO, VZK en Donkerbroek

De B-aspiranten teams van DIO, VZK en Donkerbroek spelen dit korfbalseizoen samen. Dit is voortgekomen uit gespreken die de verenigingen eind vorig seizoen gevoerd hebben. Bij DIO ontstond het idee om vanaf het nieuwe seizoen de C’s en B’s samen te laten spelen in één B-selectie. Doordat deze groep uit exact 16 spelers zou bestaan ontstaat er een probleem bij eventuele blessures of afwezigheid van spelers. Vanwege een afmelding aan de kant van VZK/Donkerbroek en het doorschuiven van 2 spelers naar het junioren team telde het C- team slechts 5 spelers. Door de krachten nu te bundelen staan er vanaf dit seizoen twee sterke combi teams met in totaal 19 spelers. Twee aspiranten van DIO zijn doorgeschoven naar het junioren team.
 
Tijdens de veldcompetitie wordt er op dinsdag in Haule getraind en op donderdag in Oosterwolde. De wedstrijden worden tijdens de najaarscompetitie op zaterdag in Haule gespeeld en vanaf de zaalcompetitie in Oosterwolde. De trainingen en het coachen wordt verzorgt door een ervaren jeugdtrainer van DIO en twee talentvolle trainers van VZK. De competitie gaat op zaterdag 8 september van start met voor beide teams een thuiswedstrijd tegen OKO/BIES B2 en It Fean/Boelenslaan B2.  
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen