KV DIO en Linda Nijenhuis continueren samenwerking

Het nieuwe bestuur van DIO korfbal en trainer/coach Linda Nijenhuis zijn verheugd mede te kunnen delen dat de samenwerking wordt voortgezet. Club en trainer zijn zeer tevreden over de samenwerking in de afgelopen periode en hebben de afspraak gemaakt om de komende twee seizoenen met elkaar verder te gaan.

Met een combinatie van korfbalkennis en enthousiasme tilt Linda Nijenhuis niet alleen het eerste team naar een hoger niveau. Ook op de jeugdafdeling van de vereniging heeft zij een positief effect. 

Linda Nijenhuis zich zal zich de komende seizoenen naast het trainen van het eerste team ook nadrukkelijk gaan bezighouden met de ontwikkeling en doorstroming van de jeugd. Zij zal zich onder meer gaan richten op de begeleiding van de jeugdtrainers binnen DIO korfbal.

Bestuur DIO korfbal


Trainer/coach Linda Nijenhuis en voorzitter Tom Kuipers.
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen