Sponsor van de maand

WadEvents Terschelling, het evenementenbureau van Terschelling. WadEvents verzorgt bedrijfsuitjes of zakelijke bijeenkomsten op dit prachtige eiland. Perfect georganiseerd.
 
De werkwijze van WadEvents Terschelling
Na het eerste contact neemt WadEvents binnen 24 uur telefonisch contact met je op om je wensen en ideeën te bespreken. Binnen 3 werkdagen ontvangt je een vrijblijvende en passende offerte.
Indien gewenst nodigt het bedrijf je uit op Terschelling om in een dagdeel alle details te bespreken en eventuele locaties te bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om bij je langs te komen, om te inventariseren welke specifieke wensen je hebt. Vervolgens gaat WadEvents de puntjes op de ‘i’ zetten. Je hebt de garantie dat zei hierin tot het uiterste gaan. Het doel van WadEvents is namelijk om een programma te verzorgen dat alle verwachtingen overtreft en waar nog lang over gesproken wordt.
 
Professionele begeleiding
Activiteiten worden altijd begeleid door ervaren instructeurs die garant staan voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Evenementenbureau Terschelling stelt alles in het werk om er een geslaagd avontuur van te maken.
 
Wij danken WadEvents Terschelling voor het sponsoren van onze vereniging.
 
Contactgegevens
Website: www.wadevents-terschelling.nl
Telefoon: 0562-850180 of 06-43018562

Laatste nieuws

Laatste verslagen