Om niet snel te vergeten

Iedereen heeft op 4, 15 en 28 februari van Diana een email ontvangen waarin iedereen nadrukkelijk wordt uitgenodigd om zich aan te melden voor tenminste 1 van de activiteiten op het TT circuit. Als bestuur willen we het belang daarvan nog eens onderstrepen.
De laatste jaren worden we als vereniging in de gelegenheid gesteld om actief te zijn bij diverse evenementen op het TT-circuit. Gemiddeld levert dat de vereniging per persoon per dag ongeveer € 90,- op. En dat is voor de vereniging beslist de moeite waard. Dit jaar is het extra van belang omdat we niet kunnen deelnemen aan de Poiesz-actie, en dat scheelt al gauw een bedrag van ongeveer € 900,-. En ook anderszins hebben we dit seizoen met enkele behoorlijke tegenvallers te maken gekregen. Het zou daarom fantastisch zijn wanneer dat samen met extra inzet op het TT-circuit zouden kunnen compenseren. Zoals gebruikelijk is in de begroting rekening gehouden met de normaal te verwachtende inkomsten uit acties. En dankzij de inzet van velen lukt het nog steeds om daarmee de contributies op een ongewijzigd niveau vast te houden. Tijdens de laatst gehouden ledenvergadering is afgesproken dat we met eventuele meevallers uit de acties een buffer willen vormen om de kosten van mogelijk omvangrijke arbitrageboetes te kunnen opvangen.
De minimale leeftijd om op het TT-circuit actief te kunnen zijn, is 18 jaar. Van onze senioren verwachten we dan ook een zo volledig mogelijke inzet. En voor de jeugdleden doen we een nadrukkelijk beroep op de ouders. En er is niets op tegen dat familieleden, buren, collega’s, vrienden of andere kennissen zich ook aanmelden om voor DIO Korfbal actief te zijn in Assen, maak er met elkaar wat van. De ervaring leert dat het een bijzondere en gezellige activiteit is, die lang in de herinnering blijft hangen! Er zijn ons 4 mogelijkheden aangeboden om actief te zijn, waar een keuze uit gemaakt kan worden. Er zal toch minimaal 1 dag bij zijn waarop we op je inzet mogen rekenen? Er is ook niets op tegen om je voor meerdere activiteiten aan te melden. De activiteiten waarvoor je je kunt aanmelden zijn:
- 17 april (zondag) WK Superbikes,
- 25 juni (zaterdag) training TT-wedstrijd,
- 26 juni (zondag) TT-wedstrijd,
- 7 augustus (zondag) Gamma racing day.
Maak er met elkaar iets moois van voor jezelf en voor onze vereniging, en meld je voor 8 maart aan bij Diana.

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen