Kangoeroe Klup is gestart!

In januari hebben we 4 Kangoeroe Klup proeftrainingen georganiseerd, en er bleek genoeg animo om het een vervolg te geven. Er zijn inmiddels 7 Kangoeroe Klup leden. Het was 13 februari een geslaagde ochtend in Wolvega met de Kangoeroe Klup van DIO korfbal bij het Kangoeroe "Super Helden" Evenement dat georganiseerd werd door Kv SCO.
Onderdelen als klimmen, klauteren, rennen, kruipen, gooien, vangen, schieten en gezellig bezig zijn met elkaar kwamen allemaal voorbij. En natuurlijk moesten de Kangoeroes ook nog even met Mega Mindy op de foto.
Kangoeroe's Elize, Bjorn, Lisa, Heidi en Rosalie, teamcaptain Gea, assistent Carel vonden het fantastisch! Op naar volgend jaar!









Zit jij in de leeftijdscategorie van 3 t/m 6 jaar en lijkt het je gezellig en leuk om mee eens te doen met de kangoeroes van de Kangoeroe Klup (Scoro, Jumper, Funny en Spurt)?
Kom dan eens geheel vrijblijvend 4x meetrainen en daarna kun je beslissen of je lid wilt worden. Wij hopen je snel te zien!
 
Kangoeroe Klup data/tijdstip:
Dag:                      zaterdag
Tijdstip:               10.00 – 10.45 uur
Data:                     12, 19 en 26 maart, 2, 9, 16, 23 en 30 april
Locatie:               gymzaal Weemeweg
 
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Gea Dijkstra (0516-522239 of  via jaccoengea@home.nl)

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen