Activiteiten op TT-circuit Assen

De afgelopen twee jaar zijn we als vereniging actief geweest bij bepaalde activiteiten op het TT circuit in Assen. Door bij deze activiteiten te helpen verdienen we geld voor onze club.

Naast dat het een lucratieve actie is (ongeveer € 90,- p.p. per dag), en we daarmee de club helpen om bepaalde kosten te kunnen betalen, is het ook nog eens een super leuke dag in een hele leuke sfeer.

Dit jaar zijn we wederom door de organisatie uitgenodigd om tijdens de verschillende racedagen op het circuit in Assen te helpen. Het verzoek aan alle leden van DIO korfbal is (deelname vanaf 18 jaar, max. 72 jaar), om zich in te schrijven voor minimaal 1 evenement. Geef hierbij aan welke data jij zou kunnen. Op deze manier wordt niemand ingepland op een dag wanneer je niet kunt. Omdat onze jeugdleden niet mogen helpen doen we daarom ook een nadrukkelijk beroep op de ouders van onze jeugdleden (we hebben 55 jeugdleden) om zich aan te melden. Ook andere familieleden of betrokkenen die DIO graag willen steunen zijn van harte welkom om mee te gaan. Geef je dus snel op!

De data zijn:

-        WK superbike, zondag 17 april 2016

-        TT Assen, zondag 26 juni 2016 (wedstrijddag). Het is ook mogelijk om op zaterdag 25 juni te helpen.

-        Gamma Racing Day, zondag 7 augustus 2016

 

Wat moet je doen op zo’n dag?

-         Kaartverkoop

-         Kaart controle/scheuren

-         Parkeren van de auto’s en motoren

Heb je voorkeur voor 1 van deze 3 activiteiten geef dat dan ook direct aan bij je opgave, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Geef voor 8 maart door op welke data jij zou willen helpen. Dit kan per mail naar baron13@home.nl. Wacht niet te lang, want er zijn natuurlijk meer verenigingen die ook een uitnodiging hebben gekregen.

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen