Van der Veen Autogroep verlengt sponsorcontract met een jaar

Oosterwolde – Van der Veen Autogroep uit Oosterwolde verlengt het sponsorcontract met nog minimaal een jaar. Het autobedrijf uit Oosterwolde is al jaren bordsponsor bij KV DIO en heeft dit jaar voor een nieuw reclamebord gekozen langs de zijlijnen.
 
Sponsor van de maand
Omdat KV DIO erg blij is met al haar sponsoren, kiest de sponsorcommissie ervoor om middels onze Facebook pagina, website en nieuwsbrief maandelijks één van onze sponsoren in de ‘spotlights’ te zetten. In deze eerste editie starten wij met Van der Veen Autogroep.
 
Al 20 jaar is Van der Veen Autogroep gevestigd in Oosterwolde. Van der Veen is een universeel autobedrijf, en kan voor elk merk auto van dienst zijn. Net als in de andere vestigingen (Hoogkerk en Gorredijk) werkt Van der Veen ook hier volgens de service formule van Bosch Car Service. Tevens is Van der Veen Autogroep gespecialiseerd in ruitschade.
 
Win een auto t.w.v. €10.000!!!
Laat bij Van der Veen Autogroep uw auto APK keuren, en u doet mee! Een complete APK kost slechts €19,95. Dit aanbod is inclusief alle benodigde emissiemetingen, RDW-afmeldkosten en geldt voor zowel benzine- als dieselmotoren.
 
Essentieel belang
Het is voor KV DIO van essentieel belang dat er bedrijven zijn die de vereniging op wat voor manier dan ook willen ondersteunen. Als u na het lezen van dit stuk geïnteresseerd bent in de mogelijkheden wat u voor KV DIO kunt betekenen en andersom, neem dan contact op met de sponsorcommissie

Laatste nieuws

Laatste verslagen