K.V. DIO zoekt coach voor DIO 2

De korfbalvereniging DIO uit Oosterwolde is per direct op zoek naar een coach voor de tweede selectie. Ons tweede team speelt zowel op het veld als in de zaal op reserve derde klasse niveau en bestaat voornamelijk uit spelers en speelsters in de leeftijdscategorie 18 - 24 jaar. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om in samenspraak met de trainer/coach van DIO 1 eenmaal per week zelfstandig de training van DIO 2 te verzorgen. De trainingsavonden van de DIO selectie zijn op het veld op dinsdagavond en vrijdagavond en in de zaal op dinsdagavond en donderdagavond. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coach (jong tot oud) die het leuk lijkt om samen met de DIO selectie er een leuk en leerzaam korfbalseizoen van te maken. Het is niet noodzakelijk dat u al eerder coach van een korfbalteam bent geweest. De jeugdige DIO selectie, de jarenlange ervaring van onze hoofdtrainer/coach en de samenwerking met hem maakt dat deze vacature uitermate geschikt is voor een beginnende coach. 

Voor meer informatie of om u interesse kenbaar te maken kunt u contact opnemen met ons bestuurslid Charl de Graaf via info@adviesbureau-charldegraaf.nl

Bestuur K.V. DIO   

Laatste nieuws

Laatste verslagen