Tassen en trainingspakken

Wedstrijden spelen we als regel in het tenue met een blauw shirt en een witte rok of broek. Daaraan zijn we herkenbaar. Verdere verplichtingen kennen we niet. Toch zou het mooi als de herkenbaarheid ook verder zou kunnen verbeteren. Zonder dat te willen verplichten, kunnen we dat wel nastreven. In dat verband zijn er afspraken gemaakt met Schoen- en Sportmode Sjouke van der Heide in Oosterwolde en de Club van 25. We zijn bezig de uitvoering van die afspraken vorm te geven via een flyer met kortingsbonnen, die aan iedereen beschikbaar zal worden gesteld zodra dat mogelijk is. De korting bedraagt 20% en het clublogo komt voor rekening van de Club van 25.
Het gaat om trainingspakken en sporttassen. Er is gekozen voor de zogenaamde “Teamline Copa” van “Jako”, voorzien van het clublogo van DIO Korfbal. Uitsluitend daarop zijn de kortingsbonnen van toepassing. Afhankelijk van de maat bedragen dan de kosten voor een trainingsvest € 20,00 of € 24,50, voor een trainingsbroek € 15,95 of € 19,95 en voor een tas € 18,50 of € 22,50.
Er zijn ook extra opties mogelijk, maar die kosten ook extra: een naam achter op het vest kost € 10,00 of initialen op vest, broek of tast kosten € 3,00 per artikel.
 
Het zou natuurlijk wel mooi zijn wanneer in de loop van de tijd wat meer uniformiteit als club of als team in de loop van de tijd zichtbaar wordt, en de herkenbaarheid verbetert. Maar nogmaals het is vrijblijvend, en het is dus niet verplicht, en dat geldt voor de artikelen en ook voor de opties.

Zodra de flyers met de kortingsbonnen er zijn, worden ze beschikbaar gesteld. Op zaterdag 23 augustus wordt tijdens het OKC-toernooi de kleding gepresenteerd aan de leden en de ouders van de (jeugd) leden. Het passen van de kleding dient in de winkel van Sjouke van der Heide te gebeuren.

Laatste nieuws

Laatste verslagen