Nic. C1 - DIO C1

DIO C1 kon zaterdagmiddag het tempo van Nic. C1 niet bij houden. In de eerste helft was er al gauw een gat geslagen in het voordeel van de thuisploeg. Naarmate de rust in het vizier kwam, kreeg DIO welliswaar meer kansen en kon er gewerkt worden aan het doelsaldo. Beide teams gingen rusten bij een stand van 12 - 5.
 
Tijdens de pauze wees coach Carel ten Hoor zijn ploeg er op, dat het vertrouwen qua spel voor de tweede helft groot moet blijven en de ploeg absoluut niet in zak en as moest gaan zitten n.a.v. de eerste helft. 
 
Met enkele tips voor de defensie starte DIO lovend aan de tweede helft. Het eerste kwartiertje ging super, aldus de coach. De druk die werd gegeven op de ballijn en het betere werk bij het voorverdedigen, liet zich belonen. De eigen kansen van DIO lieten wel op zich wachten en hoewel er nog slechts twee treffers konden worden gemaakt bij DIO, zat het verdedigend een stuk beter t.o.v. de eerste helft. DIO C1 verliest ruim met 19 - 7 van Nic. C1. Doelpunten van DIO kwamen op naam van Rick Veen (3x), Luna Vroegh (2x), Lotte de Jong (2x)
 
Op zaterdag 21 april speelt DIO C1 in eigen huis tegen OKO/Bies C1

Laatste nieuws

Laatste verslagen