Leonidas C1 - DIO C1

DIO C1 heeft het zichzelf lastig gemaakt afgelopen zaterdag in Noordwolde tegen Leonidas / de Hoeve C1. In de eerste helft werd de ruststand na 8 minuten spelen al bepaald op 1 - 2. De gehele eerste helft verliepen de combinaties stroef en was van een overtuiging in het spel geen sprake. Bepaalde strategieën konden niet worden uitgevoerd door de defensieve druk van Leonidas. DIO haperde, en zowel de spelsituaties als inzet waren dit keer een groot verschil in beide vakken. 
Na een stevig woordje in de rust, krabbelde DIO voorzichtig weer op en kon na de 2 - 2 tussenstand in de tweede helft, het initiatief langzaam weer naar zich toe trekken. Beide vakken kregen meer controle over het spel, het baltempo kreeg meer vat en geleidelijk werder er meer kansen gecreëerd. De meeste fut was bij Leonidas er uit. DIO vervolgde de wedstrijd met slechts drie doelpunten en wint uiteindelijk moeizaam met 2 - 5. 
 
Volgende week zaterdag speelt DIO C1 in Assen tegen rode lantaarn AVO C3.

Laatste nieuws

Laatste verslagen