Lintjo - DIO

De stellingwerfse derby tegen Lintjo 1 in Oldeberkoop is zaterdagavond geëindigd in een gelijkspel. Lintjo opende sterk in de beginfase en kon al snel een 5 - 1 voorsprong bemachtigen. Echter wist DIO de lijn weer recht te rekken door sterk terug te komen naar 5 - 5. Bij een vermakelijk eerste deel kwamen daarna de doelpunten om en om van beide ploegen, zodat er gerust kon worden bij een tussenstand van 8 - 8. In de tweede helft nam DIO snel het initiatief en overtuigde zich naar een 8 -10 voorsprong. Lintjo oogde koel en bleef in het spoor van DIO tot de 12 - 12. De ploeg uit Oldeberkoop wist vervolgens het laatste kwartier door te zetten en kon via een 14 - 12 en 16 - 14 een goede reeks met twee verschil neerzetten. Het bleef echter een spannend duel in een mooi gevulde sporthal. Met nog anderhalve minuut speeltijd op de klok imponeerde DIO met flink wat afstandschoten en dat resulteerde in twee hele belangrijke doelpunten voor DIO zodat de eindstand werd bepaald op 16 - 16. De gehele ploeg en staf van DIO kon dan ook tevreden van het veld stappen.
Komende zaterdagavond speelt DIO weer een thuiswedstrijd en ontvangt dan koploper Invicta/Frigro 1 uit Kollum.