Kinea 2 - DIO 2

In de 2e speelronde van dit zaalseizoen ging DIO 2 op verdere missie naar Heerenveen voor de match tegen Kinea 2. In de eerste helft was het rommelig voor beide ploegen. DIO haperde in de opbouw en afronding maar kon met een 6 - 8 voorsprong de rust in. Ook in de tweede helft bleef de doelpuntenmachine uit. Verdedigend was het prima en zo konden de spelers van DIO met een eindstand van 9 - 13 weer naar huis.

Nadat Sjoerd H. de openingstreffer voor zich mocht winnen, waren de eerste 15 minuten gelijkwaardig. Na doelpunten van Petra en Sandy wist Kinea echter de aansluiting te vinden tot 3 - 3. Sjoerd V., Petra, en Thyas zorgden er voor dat DIO de voorsprong weer stevig in handen had. Met nog 10 minuten te gaan voor rust scoorden namens DIO, Brigit, Sjoerd V. en Sjoerd H. vrij eenvoudig. De ruststand was 6 - 8 in het voordeel van DIO.
De 2e helft was niet sprankelend. Verdedigend leken beide ploegen alles op orde te hebben. Aanvallend was het echter nog zoeken. De doelpunten in de 2e helft kwamen voor DIO van Sjoerd V., Sjoerd H., Brigt, Thyas en Angela. Met een overwinning van 9 - 13 overwinning konden echter de twee punten weer mee naar Oosterwolde. Na twee zaalwedstrijden staan de ploegen DIO 2 en DOS '46 5 momenteel op de eerste plek in haar poule.

Volgende week zondag om 13:30 volgt de thuiswedstrijd tegen Lintjo 3.