Ooststellingwerfse korfbalteams ontmoeten elkaar dit jaar in Oldeberkoop

PERSBERICHT

Op zaterdag 1 september vindt de zevende editie van het OKC-toernooi plaats. Dit toernooi staat inmiddels bekend als een laatste serieuze krachtmeting voor alle (jeugd)teams voor het begin van de competitie. De deelnemende verenigingen zijn ODIS, VZK/Donkerbroek, Lintjo en DIO.
 
Door de extreem droge en warme zomer zijn de velden van kv DIO niet geschikt om er een volwaardig toernooi op te laten spelen. Gelukkig kan er uitgewijkt worden naar de accommodatie van kv Lintjo in Oldeberkoop. Omdat er bij kv Lintjo één kunstgrasveld aanwezig is, is het programma aangepast en worden er oefenwedstrijden gespeeld. De eerste wedstrijd begint s’morgens om 9.00u bij de jongste jeugd, waarna de laatste seniorenwedstrijden om 16.00u worden gespeeld.
Voor het exacte speelschema verwijzen we u door naar de website van korfbalvereniging DIO, namelijk www.kvdio.nl
 
De organisatie hoopt volgend jaar het toernooi weer in vertrouwde omvang te kunnen organiseren.

Het programma is hier te vinden.
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen