Jeugdtrainers DIO korfbal geslaagd

DIO korfbal moet het hebben van de jeugd! We gaan voor een combinatie van sportief plezier en succes. Gezelligheid, binding met je team en de club en de wil om er samen wat van te maken, daar gaat het om.
 
Natuurlijk spelen onze jeugdtrainers een cruciale rol in het creëren van de juiste teamspirit en in de ontwikkeling van de jeugdteams van DIO korfbal. Daarom zijn we blij en trots dat maar liefst 6 jeugdtrainers van DIO korfbal zijn geslaagd voor de cursus Korfbaltrainer 2.
 
De cursus is opgezet door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) en onze jeugdtrainers werden binnen DIO korfbal ondersteund door Linda Nijenhuis en Charl de Graaf.
 
In de cursus kwamen onder andere de volgende onderwerpen aan bod: trainingsvormen voor de jeugd, omgaan met (groepen) kinderen, communicatie met kinderen en hun ouders, coaching van jeugdwedstrijden.
 
Allemaal van harte gefeliciteerd!


De geslaagden en hun begeleiders: Jan Piepers (KNKV Noord), Linda Nijenhuis, Henine Tuinstra, Wilmar Bosscha, Marian Schraa, Sjoerd Hoeksma, Lisanne Kuipers, Carel ten Hoor en Charl de Graaf.

 

Laatste nieuws

Laatste verslagen