DIO C1 pakt ook zaaltitel

DIO C1 kent momenteel een sterk seizoen. Na het kampioenschap in het najaar heeft de groep ook het kampioenschap in de zaal voor zich gewonnen in een poule met zeven teams, waarvan zes uit Drenthe. DIO C1 begon de zaal met een zwaarbevochten punt thuis tegen Leonidas/de Hoeve C1. Vervolgens kwamen de punten vrij eenvoudig binnen tot concurrent en titelkandidaat Roreko C1 tweemaal getroffen werd in een tijdsbestek van twee weken. Beide teams lieten zien dat ze zeer aan elkaar gewaagd waren. DIO C1 was echter in de uitwedstrijd de gelukkige winnaar na de 9 - 10 winst. In Oosterwolde bleef het gelijk (9 - 9) na een wederom spannend duel. DIO C1 bleef daarna punten pakken maar telkens met èèn of twee wedstrijden minder gespeeld bleef de groep op plek 2 of 3 staan. Roreko C1 kon lang genieten op plek 1 dit seizoen, maar de druk werd groter en verloor onverwachts twee wedstrijden tegen Vitesse C1 en DOS '46 C3. Voor DIO C1 was het taak om blijven te winnen en na de goede uitwinst op KIOS C2 was de zaaltitel een feit.  
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen