DIO korfbal zoekt hoofdsponsor

DIO korfbal is voor het nieuwe seizoen 2018/2019 op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De huidige sponsor PeRo ICT Solutions heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen. De sponsorcommissie zoekt nu samen met het bestuur naar een bedrijf dat de korfbalsport in Oosterwolde een warm hart toe draagt en graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van de jeugd en de selectie van DIO korfbal.

Bij deze zoektocht schakelt de sponsorcommissie graag de hulp in van de leden, ouders van jeugdleden en andere betrokkenen. Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Chris Tuinstra (chris_tuinstra@hotmail.com) of Hendrik Jan van Zanden (hendrikjan_1992@hotmail.com).    
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen