Opleidingen

De vereniging stimuleert en faciliteert de deelname aan opleidingen die van belang zijn voor het functioneren van de vereniging.
Het niveau waarop de seniorenteams spelen verplicht de vereniging ertoe om voldoende wedstrijden te fluiten op niveau. De sanctie daarop vertaalt zich in forse te betalen boetes, en vermindering van wedstrijdpunten. Het is daarom fantastisch om te kunnen melden dat Roelof Stelma zijn bevoegdheid als bondsscheidsrechter heeft behaald. Van harte gefeliciteerd!
Op dit moment volgen 7 jeugdtrain(st)ers/coaches een trainerscursus van het KNKV. Een fantastisch aantal, die het mogelijk maakt dat de bond de cursus in Oosterwolde kan houden. Deze spelende senioren hopen door middel van de cursus om de jeugdteams beter te kunnen trainen en coachen.
 
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen