Korfbalteams ontmoeten elkaar op zesde editie OKC-toernooi

Op zaterdag 26 augustus vindt op sportpark Oostenburg de zesde editie van het OKC-toernooi plaats. In 2012 is er sinds jaren van afwezigheid, weer het OKC-toernooi georganiseerd. Dit toernooi staat inmiddels bekend als een laatste serieuze krachtmeting voor alle (jeugd)teams voor het begin van de competitie. Helaas zullen kv ODIS en kv Donkerbroek deze jaargang niet meedoen door de late vakanties.
 
Daarentegen staat de komst van kv KORU op het OKC-toernooi. Ook al is deze vereniging niet afkomstig uit de gemeente Oostellingwerf, ze zijn uiteraard van harte welkom als gastvereniging. Een speciaal welkom voor de korfballers uit Uffelte.
 
VZK/D’broek, Lintjo, Koru en DIO strijden dit toernooi met hun eerste selectieteams voor de eerste plek in de poule. DIO wist afgelopen jaar de meeste wedstrijden te winnen, en mocht zich daarom een jaar lang ‘De beste club van de gemeente’ noemen. KORU 2, Linjo 2 en VZK/D’broek 2 strijden eveneens om de eerste plaats in de poule.
 
Aangezien het organiseren van het jeugdtoernooi tezamen met het seniorentoernooi een succes is gebleken, is er besloten om deze opzet vast te houden. We hopen hiermee op deze middag wederom veel toeschouwers te mogen begroeten op ons sportveld. De start van het toernooi is om 13:00.
 
Voor de exacte poule-indeling en het speelschema verwijzen we u door naar de website van korfbalvereniging DIO, namelijk www.kvdio.nl
Om de motivatie van de spelers nog meer te verhogen zijn er dit toernooi leuke prijzen te winnen, welke worden gesponsord door Bakkerij Nijstad te Oosterwolde.

Laatste nieuws

Laatste verslagen