Hulp gevraagd!

Ik ben Maaike Kuipers en speel bij DIO in de junioren. In september ben ik begonnen met de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen.
De komende 6 weken voer ik samen met klasgenoot Celine Heimans een opdracht uit bij DIO-korfbal. De opdracht gaat over het versterken van amateurverenigingen. Voor deze opdracht hebben we ook uw / jouw hulp nodig! Binnenkort ontvangen alle leden van DIO-korfbal via de mail een linkje naar een enquête. Verder willen we tijdens wedstrijden of trainingen ook graag aan ouders en / of verzorgers enkele vragen stellen. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek maken wij een adviesrapport dat DIO-korfbal kan helpen de vereniging verder te versterken.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Maaike Kuipers: T 0631 504 768.
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen