Ooststellingwerfse korfbalteams ontmoeten elkaar op vijfde editie OKC-toernooi

Op zaterdag 27 augustus vindt op sportpark Oostenburg de vijfde editie van het OKC-toernooi plaats. In 2012 is er sinds jaren van afwezigheid, weer het OKC-toernooi georganiseerd. Dit toernooi staat inmiddels bekend als een laatste serieuze krachtmeting voor alle (jeugd)teams voor het begin van de competitie. Tijdens deze lustrum-editie komen alle verenigingen van de gemeente weer binnen de lijnen.
 
VZK/D’broek, Lintjo en DIO strijden dit toernooi met twee selectieteams voor de eerste plek in de poule. Lintjo wist afgelopen jaar al haar wedstrijden te winnen, en mocht zich daarom een jaar lang ‘De beste club van de gemeente’ noemen. In navolging van vorig jaar heeft ODIS wederom besloten om mee te doen aan het OKC-toernooi. Hoewel ze meedoen in de poule met de 2e selectieteams van VZK/D’broek, Lintjo en DIO is de organisatie erg verheugd dat ze present zijn.
 
Aangezien het organiseren van het jeugdtoernooi tezamen met het seniorentoernooi een succes is gebleken, is er dit jaar besloten om deze opzet vast te houden. We hopen hiermee op deze middag wederom veel toeschouwers te mogen begroeten op ons sportveld.
 
Voor de exacte poule-indeling en speelschema verwijzen we u door naar de website van korfbalvereniging DIO, namelijk www.kvdio.nl (klik hier voor het programma).
Voor extra motivatie voor dit toernooi zijn er voor de seniorenteams twee geweldige hoofdprijzen te winnen. Hoofdsponsor van dit toernooi, ‘De Jongens van Outdoor’, heeft wederom een klimavontuur aangeboden aan de winnaar van de eerste selectieteams. Ook heeft dit bedrijf, gevestigd in Appelscha, een Archery Tag-activiteit voor de winnaar van de 2e selectieteams.

Laatste nieuws

Laatste verslagen