Ouder-Kind-Evenement

Ze zeggen wel eens dat korfbal een echte familiesport is. We willen daar eens concreet vorm aan gaan geven, namelijk op zaterdagmorgen 13 juni. Dit doen we met alle jeugdleden en hun ouders, vanaf de F-pupillen tot en met de A-junioren. Noteer deze datum alvast in je agenda!  
 
Op die ochtend worden alle jeugdleden verwacht op het sportveld, samen met hun ouders. Wij gaan er vanuit dat de kinderen op hun ouders mogen rekenen, het evenement staat of valt met de deelname van de ouders. De bedoeling van het evenement is dat de kinderen samen met hun ouders gaan korfballen, met elkaar in hetzelfde vak. Natuurlijk zal er ter voorbereiding ook iets aan training worden gedaan. Ook gaan we zien wie het beste strafworpen kan nemen.
 
De Jeugd Activiteiten Commissie is bereid gevonden het evenement te organiseren. Ongetwijfeld zal er een beroep worden gedaan op onder meer de jeugdtrain(st)ers en coaches. Gerekend wordt op alle medewerking om er een succes van te maken. Via de kinderen zullen de ouders binnenkort afzonderlijk worden benaderd.
 

Laatste nieuws

Laatste verslagen