Programma OKC-toernooi 2014

Op zaterdag 23 augustus staat de derde editie van het OKC-toernooi op de planning. Het toernooi is de afgelopen twee jaar als zeer geslaagd ervaren, waardoor het toernooi ook dit jaar weer een stukje wordt uitgebreid. Er worden in totaal 34 wedstrijden gespeeld. Reden genoeg om die dag eens langs te komen op sportveld Oostenburg!
 
‘s Morgens vanaf 9.00 uur spelen de B’s hun eerste wedstrijd van het toernooi. Vanaf 10.15 komen de E&D-pupillen en de C’s in actie. Rond 13.00 uur zal dan de prijsuitreiking plaatsvinden door onze voorzitter Pieter Nieuwhof. ‘s Middags vanaf 13.00 uur spelen de twee selectieteams haar wedstrijden in de vorm van twee driekampen tegen de selecties van VZK en Lintjo, waarna rond 17.30 uur wederom de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Klik voor alle speelschema's op deze link.
 
Na afloop van het toernooi is het de bedoeling dat we met een grote groep Chinees gaan eten. Jullie als DIO-leden en supporters kunnen daar natuurlijk ook bij aanwezig zijn. Als jullie mee willen eten, stuur dan voor donderdag 21 augustus even een mailtje naar Marianne Veenstra via veenstra_rllz@hotmail.com. Inmiddels hebben al heel wat mensen zich opgegeven.
 
Wij, zes enthousiaste jongeren, hebben veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding op het toernooi, maar zonder jullie was dit niet gelukt. Wij zijn dan ook zeer blij met het gegeven dat er zoveel mensen willen meewerken aan dit toernooi. Zonder scheidsrechters, coaches, barpersoneel, sponsoren en mensen die het veld/tent opzetten is er namelijk geen toernooi mogelijk. Bij deze willen we jullie dan ook alvast allemaal bedanken voor jullie inzet en wensen iedereen een sportieve en gezellige dag toe.
 
De organisatie van het OKC-toernooi
 
Sicco Koopmans
Sido Koonstra
Janko Doedens
Manon Bel
Marianne Veenstra
Chris Tuinstra

Laatste nieuws

Laatste verslagen